WALK-INS
”Walk-in” tarkoittaa ilman ajanvarausta tehtävää tatuointia, joka tehdään samana päivänä kun asiakas ottaa yhteyttä. Teemme aina walk-inejä, mikäli aikaa löytyy. Soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai käymällä liikkeessämme saat tietoa ajoista.

YLEISTÄ TATUOINNIN OTTAMISESTA LIIKKEESSÄMME
Tatuoinnin ottajan tulee olla täysi-ikäinen. Mikäli tatuoinnin ottaja on alaikäinen, täytyy huoltajan olla mukana varausta/tatuointia tehdessä. HUOM! Alaikäraja kuitenkin 16 vuotta!
Emme tee tatuointeja päihtyneille.
Otamme jokaisesta ajanvarauksesta varausmaksun (50€, isommista kuvista enemmän), joka vähennetään lopullisesta summasta. Tällä varmistamme sen, että asiakas tulee paikalle sovittuna aikana.
Teemme mielellämme yksilöllisiä kuvia, jotka piirrämme itse asiakkaalle. Muokkaamme kuvia asiakkaan toiveiden mukaisesti, ja teemme myös asiakkaiden itse tuomia kuvia.
Suosittelemme syömään jotain ennen kuvan ottoa, ettei tule kesken tatuoimisen huono olo.
Jos haluat kuvan, mutta tarvitset vielä inspiraatiota, niin olet tervetullut tutustumaan liikkeemme laajaan lehti- ja kirjavalikoimaan.
TATUOINNIN HOITO-OHJEET
HAAVASIDOS: Anna haavasidoksen olla tatuoinnin suojana n. 3-6 tunnin ajan tatuoinnin ottamisen jälkeen. Sidos suojaa tuoretta tatuointia bakteereilta sekä imee tuoreesta tatuoinnista tihkuvat nesteet. Ottaessasi sidoksen pois, pese tatuointi vedellä sekä kuivaa puhtaalla pyyhkeellä tai käsipaperilla. Lisää ohut kerros rasvaa (Bepanthen tai Hustle Butter) ja laita vielä kelmua suojaamaan kuvaa. Suosittelemme vaihtamaan uuden kelmun vielä yötä vasten. Pese ja rasvaa tatuointi aina kelmun vaihdon yhteydessä. Ensimmäisen päivän jälkeen kelmua ei enää tarvita. KÄSITTELE UUTTA TATUOINTIA AINA PUHTAIN, SAIPPUALLA PESTYIN KÄSIN!

PESEMINEN JA RASVAAMINEN: Pese tatuointi puhtain käsin haalealla vedellä. Poista varoen kaikki ihon pinnalle jääneet veret, musteet ja hyytymät, älä hankaa tatuointia. Kuivaa tatuointi aina varovasti taputtelemalla. Levitä ohut kerros Bepanthenia tai Hustle Butter-voidetta muutaman kerran päivässä. Ensimmäiset 2 viikkoa tatuoidun ihon tulee olla ”joustava”, eli lisää rasvaa tarvittaessa. Tatuoitua ihoa ei saa päästää kuivumaan, kireästä ja halkeilevasta ihosta saattaa lähteä väriä. Älä myöskään laita rasvaa kerralla liikaa, ihon tulee myös hengittää. Iho saattaa parantuessaan ja uusiutuessaan kutia ja kesiä, älä silti raavi!

PARANTUMINEN: Tatuoinnin paraneminen vie noin 2-4 viikkoa. Paranemisen aikana vältä urheilua, uimista, saunomista, kylpemistä, solariumia ja aurinkoa. Suihkussa voit käydä normaalisti. Pidä huoli, ettei tatuointiin pääse likaa tai pölyä. Älä käytä vaatteita, jotka hankaavat tatuointia. Mikäli sinulle tulee kysyttävää, soita tai tule käymään liikkeessämme.

TAKUU
Iho elää ja siinä ohella myös tatuointikin, joten kuvasta voi paranemisvaiheessa lähteä paikoittain väriä. Haavan parannuttua tatuointi tulee haalistumaan ihon uusiutuessa sen päälle. Tatuoinneillamme on kolmen kuukauden (3kk) takuu, jonka aikana tulee varata aika korjaus- ja vahvistustyölle. Korjaukset voidaan tehdä veloituksetta edellyttäen, että hoito-ohjeita on noudatettu. Sormiin ja muihin erikoispaikkoihin (esim. jalkapöydän reuna) emme tarjoa takuuta, sillä nämä kohdat ovat valmiiksi hyvin epävarmoja musteen pysymisen kannalta.

REKISTERISELOSTE
Henkilötietolain (523/1999) 10 § mukainen rekisteriseloste

1 Rekisterinpitäjä

Nimi: Kintaro Tattoo/H-tuotanto ay

Verkkosivut: www.kintaro.fi

Osoite: Hämeenkatu 3b, 20500 Turku

Sähköposti: harri@kintaro.fi

2 Rekisteriasioista vastaava henkilö

Nimi: Harri Nieminen

3 Tietojen luovuttaminen ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Asiakastietoja ei luovuteta yrityksen ulkopuolelle.

4 Rekisterin suojauksen periaatteet

1) Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Paperilla olevat tiedot säilytetään lukkojen takana, jonne on pääsy vain asianmukaisilla henkilöillä.

2) Sähköpostit sijaitsevat yrityksen omistamalla tietokoneella käyttäjätunnuksen takana. Tietokonetta säilytetään lukitussa tilassa. Kintaro Tattoo huolehtii tietoturvan säilymisestä parhaan kykynsä mukaan