Kintaro Tattoo on jo vuodesta 2010 alkaen toiminut samalla paikalla itäisen Turun keskustassa osoitteessa Hämeenkatu 3 b. Kaikki käyttämämme tuotteet musteista jälkihoitorasvoihin ovat vegaanisia!

Suunnittelemme ja piirrämme uniikit tatuoinnit asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Perinteinen länsimainen tatuointi eli old school ja japanilaishenkinen tatuontityyli on sydäntämme lähellä, mutta teemme tatuointeja hyvin laajalla skaalalla. 

Pidämme Kintarossa yllä siisteyttä, korkeaa hygieniatasoa sekä työskentelemme steriilisti. Liiketilamme on terveystarkastajan hyväksymä.

Musteemme ovat Solid Ink -sarjan värejä, joka on maailmanlaajuisesti suosittu ja arvostettu valmistaja. Tatuointimusteet koostuvat pääasiassa kahdesta aineesta, välittäjäaineesta ja väripigmentistä. Nykyisin pigmentti on pääasiassa mineraalipigmenttiä ja välittäjäaine on steriiliä vettä.

Käyttämämme musteet valmistetaan Yhdysvalloissa ja niiden turvallisuutta valvoo lääke- ja elintarvikevirasto FDA. Voit tutustua Solid Inkin MSDS-selosteeseen (Material safety data sheet) tästä linkistä thesolidink.com/pages/msds. EU-alueelle tuotavien värien on läpäistävä EU-viranomaisten tarkastus, jotta myyntilupa voidaan myöntää. Euroopan komissiolla on käytössä RAPEX-ilmoitusjärjestelmä, jossa EU-maat vaihtavat tietoa keskenään ihmisten terveydelle haitallisista tuotteista. Tämä tarkoittaa sitä että jos jostain tatuointiväristä tehdään ilmoitus, vedetään se välittömästi pois markkinoilta. Käyttämämme värit ovat EU:n sisällä testattuja ja hyväksyttyjä.

Suomessa tatuointivärien turvallisuudesta vastaa maahantuoja. Värimme tilataan Suomen ja Pohjoismaiden johtavalta maahantuojalta, Nordic Tattoo Supplies Oy:ltä.